lauantai 18. maaliskuuta 2017

Helpot perunarieskat

Keittele muutama desi ylimääräistä perunamuusia ja leivo tuoreet potturieskat vaikka iltateen kaveriksi. Tässä ohjeessa rieskat saavat lisämakua juustosta.






Perunarieskat (n. 20 kpl)

3 dl perunamuusia
1/2 dl rypsiöljyä
1 dl kauraleseitä
1 dl ruisjauhoja
1/2 tl suolaa
1 dl juustoraastetta 

Lämmitä uuni 250 °C:een. Sekoita kaikki aineet tasaiseksi taikinaksi ja muotoile taikinasta kaksi pitkulaista tankoa. Jaa tangot noin 10 palaan ja muotoile paloista pyöreitä rieskoja. Voit halutessasi lisätä juustoraastetta myös rieskojen pinnalle. Paista uunin keskitasolla kauniin ruskeiksi, noin 10-12 minuuttia.



 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti