Jouluajan herkuttelujen jälkeen palataan taas arkiruokien äärelle. Tässä reseptissä lihapullat ryyditetään pestolla, nam!
Pestolla maustetut lihapullat
400 g jauhelihaa
1 sipuli
2-3 valkosipulinkynttä
1 rkl vihreää pestoa
1 kananmuna
paprikajauhetta
suolaa
pippuria
Lämmitä uuni 200 asteeseen. Hienonna sipulit.
Sekoita sipulihakkelus ja jauheliha sekaisin kulhossa. Lisää pesto ja mausteet sekä kananmuna. Vaivaa tasaiseksi taikinaksi.
Pyörittele massasta n. 15 tasakokoista pyörykkää. Paista uunin keskitasolla 20 minuuttia.
Tarjoa esim. perunamuusin kera tai keitä lihapullien seuraksi pastaa ja tomaattikastiketta.
Vinkki! Voit myös lisäksi raastaa parmesanjuustoa taikinaan.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti