Mausteiset makkarat ja pikantti hapankaali tuovat makua tähän kermaisen täyteläiseen makkara-kaalivuokaan. Tämä helppo vuokaruoka muhii pari tuntia uunissa mutta lopputulos on odottelun arvoista.
Herkullinen makkara-kaalivuoka
550 g makkaraa, esim. braatwurstia tai krakowan makkaraa
1 iso punasipuli
400 g (valkosipuli-)hapankaalia
300 g punakaalia
200 g ranskankermaa
3 rkl sinappia
suolaa
pippuria
öljyä paistamiseen
Lämmitä uuni 150 asteeseen. Suikaloi sipuli.
Paloittele makkarat ja paista öljyssä sipulien kera kunnes ne ruskistuvat hieman.
Suikaloi punakaali ohuiksi suikaleiksi ja sekoita hapankaalin kanssa vuoassa. Lisää joukkoon makkara-sipuliseos.
Sekoita ranskankerma, sinappi ja mausteet. Kaada vuokaan ja sekoita tasaisesti.
Paista vuokaa noin 2 tuntia uunin alatasolla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti